جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۴, ۱۴۰۵
خبر فوری:

استاندار سابق ایلام مطرح کرد:

ظرفیت‌های گردشگری در انتظار تبلیغات گسترده/مرز، کشاورزی و گردشگری؛ سه ضلع توسعه ایلام

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
تنش آبی ۹ شهرستان ایلام پایان می‌یابد
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۴, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آخرین اخبار/با شناختی که از مشکلات شهر داشتم وارد این عرصه شدم

با شناختی که از مشکلات شهر داشتم وارد این عرصه شدم

پایگاه خبری جامک “طالب صادقیان” شهردار ایلام در اولین نشست خبری با حضور اصحاب رسانه اظهار داشت: علیرغم ظرفیت های بالای استان در حوزه های گردشگری، نفت وگاز، دارای شهری ضعیف از نظر مالی...

کد خبر :6805 اسفند 22, 1396
پرینت
71 بازدیدها
0 نظر

پایگاه خبری جامک

“طالب صادقیان” شهردار ایلام در اولین نشست خبری با حضور اصحاب رسانه اظهار داشت: علیرغم ظرفیت های بالای استان در حوزه های گردشگری، نفت وگاز، دارای شهری ضعیف از نظر مالی هستیم و زمینه های جذب منابع مالی و تقویت بودجه شهرداری از محل صنایع و واحدهای مستقر در شهرک صنعتی و همچنین سایر مانند؛ گمرکات و…. وجود ندارد. وی ادامه داد: اگر بخواهیم براساس درآمدهای قطره چکانی از محل دریافت عوارضات عمومی از مردم، برنامه‌ریزی و کار کنیم باید تنها به دنبال رنگ آمیزی جداول و سنگ‌فرش پیاده‌روها باشیم.

شهردار ایلام اضافه کرد: ناوگان حمل و نقل ضعیف، نداشتن طرح جامع خدمات شهری، وجود مشاغل آلاینده، هسته مرکزی فاقد مبلمان شهری و بدون جذابیت های بصری و رفاهی برای اقشار مختلف مانند افراد مسن، افراد روشندل یا دارای معلولیت های جسمی، مشکلات زیرساختی و عمران شهری و تبدیل شدن ترافیک آزار دهنده به یک بحران اساسی، تنها بخشی از مشکلات مرکز استان است.

وی خاطر نشان کرد: به ازای هر 5 نفر در ایلام 3 خودرو وجود دارد بنابراین ایلام یک شهر موتوری است. وی گفت: سالانه 16 هزار خودرو شماره گذاری می شود که بالغ بر 50 درصد این خودروها وارد چرخه ترافیک مرکز استان می شوند.

دکتر صادقیان اتلاف هزینه، افزایش تنش های روحی و روانی، پایین آمدن آستانه تحمل شهروندان و …، بخشی ناشی از ترافیک و درهم بودن فضای محیطی شهر است. منتخب شورای اسلامی شهر ایلام با اشاره به سرانه فضای سبز و فاصله معنادار با میانگین کشوری و جهانی خاطر نشان کرد: سرانه فضای سبز در مرکز استان 1.6 متر است و با اضافه نمودن پارک جنگلی بلوط و افزایش آن به 3.6 متر، بازهم سرانه فضای سبز شهر ایلام با استانداردهای موجود فاصله زیادی دارد.

این مسئول هسته مرکزی شهر که بایستی نماد و هویت اصلی شهر باشد را فاقد جذابیت و هیجان لازم برای بهره مندی از یک شهر زیبا دانست و بیان داشت: این شهر در خور و شان شهروندانش نمی باشد.

دکتر صادقیان ادامه داد: منکر خدمات و تلاش شورائیان و شهرداران سابق نیستم و بی تردید آنان نیز برای آبادانی و داشتن شهری سالم تلاش داشته اند. اما مشکلات شهر چنان زیاد است که کارهای انجام شده به چشم نمی آیند.

شهردار ایلام بیان داشت: برای رسیدن به اهداف مورد نظر باید مشارکت مردم را داشته باشیم و لازمه این کار، جلب اعتماد مردم است و این اعتماد با کار کردن برای مردم فراهم می‌شود.

طالب صادقیان در ادامه این نشست خبری با اشاره به برخی برنامه های اجرایی در اولین روزهای کاری بیان داشت: توجه به رفع مشکلات سکونتگاه های غیر رسمی و حاشیه شهر با هدف خدمات رسانی به همه ساکنین شهر ایلام در دستور کار قرار گرفت. وی اضافه کرد: برخی محلات حاشیه شهر به کلی رها شده بودند. این مناطق حتی سیستم دفع روان آب های سطحی را نداشتند. از حداقل امکاناتی که در برخی روستاهای دور افتاده درجه چندم وجود دارد، هم برخوردار نبودند.

دکتر صادقیان اهتمام در اجرایی شدن طرح های پیش بینی شده در حوزه پسماند به عنوان یک ظرفیت مناسب برای درآمد زایی شهرداری و همچنین یافتن راههای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی و مشارکت دادن آنها در مدیریت شهری یک امر ضروری است. وی الکترونیکی کردن فرایند خدمات رسانی به مردم علاوه بر کاهش هزینه، صرفه جویی در زمان و وقت مردم و تکریم ارباب رجوع، باعث شفاف سازی خدمات و موجب پیشگیری از رواج فساد اداری دانست.

شهرداری ایلام در پایان بیان داشت: تلاش می کنیم مشارکت مردم را جلب نماییم و جلب مشارکت مردم هم براساس کار ملموس و اجرایی است. وی خاطرنشان کرد: برای هر کاری در حوزه مدیریت شهری بایستی فرهنگ سازی صورت گیرد و قبل از اجرای آنها بستر و زمینه آن در نزد شهروندان فراهم گردد.

این مسئول اضافه کرد: فعالیت های عمرانی و اجتماعی بدون پیوست فرهنگی ابتر می شوند. وی گفت: فرهنگ سازی و آماده کردن جامعه برای فعالیت های عمرانی و زیرساختی، بر عهده اصحاب رسانه و فعالان این عرصه است. انتظار داریم برای رسیدن به شهر آرمانی این وظایف نیز به درستی عملیاتی شوند.

برچسب ها:

شهرداری، ایلام

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

استاندار سابق ایلام مطرح کرد:

ظرفیت‌های گردشگری در انتظار تبلیغات گسترده/مرز، کشاورزی و گردشگری؛ سه ضلع توسعه ایلام
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.