کدخبر : 6658
سه‌شنبه 23 ژانویه 2018 - 9:01
فاقددیدگاه
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ایلام:

دامپزشکی بر سلامت واحدهای تولیدی دام و طیور حساس باشد

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار ایلام گفت: دامپزشکی به عنوان دستگاه حاکمیتی باید ناظر بر روند تولید گوشت، مرغ و پروتئین بوده و به صورت مستمر بر این فرایند نظارت داشته باشد.

ایوب درویشی روز دوشنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، اظهار کرد: خروج مرغ از مرغداری باید با تایید دامپزشکی برسد و بر اساس دوره زمانبندی در طول دوره تولید نظارت ویژه کند و سلامت دام و طیور را بررسی و واکسن ها را به موقع علیه بیماری ها اختصاص دهد.
وی ادامه داد: سلامت مردم و امنیت غذایی آنان شوخی بردار نیست به همین دلیل دامپزشکی وظیفه دارد به طور مستمر واحدهای تولیدی دام و طیور نظارت کند.
درویشی یادآور شد: تولیدکنندگان شهروندان این مملکت هستند نباید با آنها مثل دشمن برخورد شود.
وی تاکید کرد: واحدهایی که با سلامت عمومی مردم مرتبط اند اگر دچار مشکل باشند، باید پلمب شوند.
در این نشست پنج طرح مرغداری ۳۰ هزار قطعه ای، پروار بندی گوساله ۲۰۰ راسی شرکت کارخانه آرد نگین زاگرس، شرکت تعاونی فدک سبز، شرکت تیرطاف مطرح و مصوباتی در خصوص رفع مشکل آنها به تصویب رسید.
پرداخت بدهی معوق، پرداخت سرمایه در گردش، همکاری اداره مالیاتی و جلسه برای بررسی کشتار غیر مجاز از دیگر مصوبات این نشست بود.
بر اساس آمار اعلامی در نشست، بر اثر بیماری نیوکاسل و آنفولانزای مرغی چهار واحد مرغداری استان دچار خسارت شده اند و هفت هزار تلفات داشته اند.

منبع: ایرنا

Print Friendly, PDF & Email
امتیاز:
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
مطالب مرتبط
دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.