افزایش غیر اصولی و چراغ خاموش قیمت بلیط هواپیما در ایلام
پایگاه خبری جامک/مهدی کاکاخانی در حالی که افکار عمومی سرگرم کابینه دولت دوازدهم و چپ و راست شدن وزیران بوده و همچنین برخی در تب و تاب انتخاب شهرداران و جابجایی مدیران قرار دارند، قیمت ارائه برخی...
پایگاه خبری جامک/مهدی کاکاخانی
در حالی که افکار عمومی سرگرم کابینه دولت دوازدهم و چپ و راست شدن وزیران بوده و همچنین برخی در تب و تاب انتخاب شهرداران و جابجایی مدیران قرار دارند، قیمت ارائه برخی خدمات در سکوت خبری افزایش می یابند و کسی هم پاسخگو نیست.
براساس بررسی های صورت گرفته قیمت بلیط هواپیما از مقصد تهران به ایلام در مقایسه با استان همجوار کرمانشاه تفاوت معناداری داشته که به نظر منطقی و اصولی نمی باشد. (تصویر مقایسه کاملا جویای این ادعا می باشد)
بی تردید در جواب این نقد، قانون شناور بودن قیمت بلیط های هوایی را عامل اصلی این افزایش ها عنوان می شود. اما چرا این مصوبه فقط دامن مردم ایلام را گرفته است؟!
همان گونه که مشخص است به دلیل دوری استان از مرکز، شرایط بد جاده ها، نبود راه ریلی و همچنین سخت بودن استفاده از ناوگان اتوبوس برای افراد، مردم استان ایلام علیرغم مشکلات مالی و بنیه ضعیف، در بیشتر مواقع تردد به پایتخت را از طریق هواپیما انجام می دهند که با توجه به افزایش غیر اصولی قیمت بلیط ها این فرصت نیز از آنها سلب شده است.
به نظر نمی آید جدیدا مصوبه ای برای افزایش قیمت ها تصویب شده باشد و چنین استنباط می شود که شرکت های هواپیمایی خودسرانه این گونه عمل نموده اند.
انتظار می رود مسئولین استان و همچنین نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به این مقوله ورود کنند و از وزیر راه و شهرسازی و همچنین شرکت های هواپیمایی دلایل این افزایش بی سروصدای بلیط هواپیما را جویا شده و تلاش شود هرچه سریعتر وضعیت قیمت ها به حالت قبل برگردانده شود.