جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۳, ۱۴۰۵
خبر فوری:

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
تنش آبی ۹ شهرستان ایلام پایان می‌یابد
ایلام آماده اجرای سرشماری نفوس و مسکن به روش ثبتی‌مبنا
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۳, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آخرین اخبار/دایه دلسوز تر از مادر نشویم

دایه دلسوز تر از مادر نشویم

پایگاه خبری جامک : علی انورحسین زاده/ معلم بازنشسته بخش چوار این روزها در فضای مجازی شاهد گفتمانی تحت عنوان “آب سیاهگل و موضع گیری امام جمعه محترم ایوان” هستیم که لازم است هرچه سریعتر...

کد خبر :4775 آبان 21, 1395
پرینت
76 بازدیدها
0 نظر

پایگاه خبری جامک :

علی انورحسین زاده/ معلم بازنشسته بخش چوار

این روزها در فضای مجازی شاهد گفتمانی تحت عنوان “آب سیاهگل و موضع گیری امام جمعه محترم ایوان” هستیم که لازم است هرچه سریعتر مسولین محترم استان به این موضوع توجه نمایند، تا این قضیه به قول معروف از: “درز” به “دره” تبدیل نگردد.

عدم توجه مسئولین و دخالت کاسه های داغ تر از آش، ممکن است خدای نخواسته تبدیل به آتش زیر خاکستر شود و لطمه جبران ناپذیری بر روابط دیرینه و درخشان دو ایل بزرگ منطقه وارد نماید.

از سفارشات اکید امام راحل خمینی کبیر (ره) و مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای، همواره اهمیت ایجاد اتحاد و همدلی بین اقشار مختلف مردم و پایبندی به قانون بوده است و دشمنان نظام برای رسیدن به اهداف شومشان همواره سعی کرده اند، راه نفوذشان را برای ضربه به جمهوری اسلامی از دریچه (ایجاد تفرقه وقانون شکنی) انتخاب نمایند.

در موقعیتی که به لطف خداوند منان، الطاف بیکران حضرت ولیعصر(عج)، رهبری مدبرانه حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) و تلاش شبانه روزی نیروهای جان برکف نظامی و انتظامی نعمت ارزشمند امنیت بر سر این ملت شریف و قدر شناس سایه افکنده است، شایسته نیست افرادی که خود بایستی حافظ و نگهبان این دستاورد عظیم باشند و وظیفه اصلی آنان ایجاد اتحاد، همدلی، تقویت برادری و پایبندی به قانون و پرهیز از موضع گیری های تفرقه افکنانه است؛ اجازه دهند توسط عده ای جایگاه مقدس شان مورد سوء استفاده قرار گرفته و با طرح سخنان هیجانی و موضع گیری هایی معنادار و خطرناک نه تنها در صدد گره گشای مشکلات مردم نیستند بلکه در مسیر ایجاد موانع بزرگی گام برداشته که اگر تدبیری اندیشیده نشود در آینده ممکن است حل آنها هزینه های گزافی را به جامعه و حکومت تحمیل نماید.

بنا به فرموده امام راحل(ره) رمز پیروزی و ماندگاری انقلاب شکوهمند ما وحدت و همدلی درجهت رضای پروردگار خواهد بود و نقش تریبون های مقدس نماز جمعه در ایجاد وحدت و اهمیت قانون مداری باید چشمگیر باشد.

بی تردید پایبندی به قانون و رفع مشکلات مردم از طریق مراجع قضایی و قانونی، علاوه بر احقاق حقوق حقه شهروندان، مانع ایجاد اختلاف و دشمنی های نهان و آشکار می گردد. در چنین شرایطی دلسوزان واقعی مردم و نظام باید از اظهار نظرهای شخصی و تحریک احساسات جوانان پرهیز نموده و بر رفع مشکلات از مجرای قانون تاکید نمایند.

از طرفی با عنایت به ماهیت قبیله ای بودن استان ایلام و وجود بزرگانی که همواره علمدار صلح و صفا بوده و گره گشای سخت ترین مشکلات قبایل بوده اند، به نظر می رسد دخالت در وظایف دیرینه این مصلحان توهین به شخصیت والای آنان خواهد بود.

 

%d9%87%d9%85%d8%af%d9%84%db%8c

به عنوان کسی که ارادت ویژه محضر بزرگان و نخبگان و مردم شریف ایوان دارم لازم میدانم چند نکته را محضرتان عرض نمایم؛

1- مردم بزرگوار ایوان با مردم بخش چوار قرابت دیرینه ای دارند. هیچ روستایی در ایوان و بخش چوار وجود ندارد که چندین نسبت فامیلی سببی و نسبی با همدیگر نداشته باشند.

2- شهرستان ایوان و بخش چوار با همدیگر مرز طولانی مشترک دارند و در طول دوران گذشته با برادری و صمیمیت در کنارهم زندگی کرده اند و اگر تنشی وجود داشته با درایت بزرگان فرهیخته طرفین که همگی از اقوام نزدیک هم هستند حل و فصل شده و اجازه نداده اند خللی در روابط طرفین ایجاد گردد.

حال با عنایت به این موارد؛ در موقعیت کنونی”دایه دلسوزتر از مادر شدن” و بازی با احساسات جوانان عزیز این خطه شریف و شهید پرور، گناهی نابخشودنی است که آبش به آسیاب دشمنان نظام می رود و همین اظهار نظرهای افراد در گروه ها موجب کدورت ها می شود.

بنابراین نقش بزرگان و نخبگان ثابت قدم هر قوم و قبیله در طول تاریخ بر کسی پوشیده نیست و گره هایی که با کلام صادقانه و بی ریای این افراد باز شده است با دخالت نسنجیده و خام هیچ مهمان چند شبه ای باز نمی شود.

اگر همه ما به قانون پایبند باشیم و امور مختلف را از مجرای قانون پیگیری کنیم ، نه به حالمان زیان می رسد و نه به آینده. و به بیان دیگر: نه به دنیایمان لطمه وارد می شود و نه به آخرتمان.

برادرانه از جوانان فهیم و اقوام عزیزم درشهرستان ایوان و چوار تقاضا دارم؛ توجه داشته باشید که:

1-در نقاط مختلف هردو شهرستان تعداد زیادی از طرفین بعنوان معلم، کارمند، کارگر، کاسب، دامدار، نظامی، داشجو و دانش آموز و …. ساکن و مشغول هستند.

2- هردو منطقه دارای بزرگانی هستند که همواره یار و غمخوار هم بوده اند و سالیان دراز باعزت و احترام در کنار هم زندگی کرده اند.

3- به لطف خداوند طرفین دارای نخبگانی هستند که هر کدام به تنهایی لیاقت اداره کشوری را خواهند داشت و نیاز به قیم ندارند.

4- انجام پروژه های بزرگ، استخراج و انتقال آب ، نفت، گاز و سایر معادن زیر زمینی خدادادی، از اختیارات مسئولین دولتی می باشد و در جهت رفع نیاز مردم مورد استفاده قرار می گیرند.

پس اجازه ندهید احساسات جوانان عزیزمان تحت تاثیر سخنان کسانی قرار گیرد که دلسوز ما نیستند و ممکن است این موضع گیری ها و این اظهار نظرهای خام و نسنجیده آنان خدای نخواسته تبدیل به آتش زیر خاکستر شود وبر روابط صمیمی و شیرین هزار ساله این دو ایل بزرگ لطمه وارد نماید.

با تشکر و به امید ایجاد وحدت و برادری بیشتر بین دو ایل شریف و بزرگ ایوان و چوار و هدایت همه ما به

انتخاب راه صحیح و خداپسندانه و احترام به قانون.

با تشکر برادر کوچک شما، معلم بازنشسته؛ “علی انور حسین زاده “

برچسب ها:

علی انورحسین زاده

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.