جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۴, ۱۴۰۵
خبر فوری:

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
تنش آبی ۹ شهرستان ایلام پایان می‌یابد
ایلام آماده اجرای سرشماری نفوس و مسکن به روش ثبتی‌مبنا
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۴, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آخرین اخبار/رشد 75 درصدی صادرات کالا از پایانه مرزی مهران

رشد 75 درصدی صادرات کالا از پایانه مرزی مهران

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت صنعت، معدن و تجارت ایلام گفت: در 7 ماهه نخست سال جاری میزان صادرات استان و سایر گمرکات از پایانه مرزی مهران با رشد 75 درصدی همراه بوده است. به گزارش ايسنا: «جمیل...

کد خبر :4720 آبان 16, 1395
پرینت
87 بازدیدها
0 نظر

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت صنعت، معدن و تجارت ایلام گفت: در 7 ماهه نخست سال جاری میزان صادرات استان و سایر گمرکات از پایانه مرزی مهران با رشد 75 درصدی همراه بوده است.

به گزارش ايسنا: «جمیل شوهانی»  اظهار کرد: در سال 92 میزان صادرات تجاری استان از طریق پایانه مرزی مهران 398 میلیون و 101 هزار و 993 دلار بوده و در بخش پیله‌وری نیز 18 میلیون و 692 هزار و 497 دلار صادرات صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در سال 92 در مجموع 416 میلیون و 794 هزار و 490 دلار کل صادرات استان بوده است، افزود: در سال 93 میزان صادرات تجاری استان 547 میلیون و 209 هزار و 817 دلار بوده که با احتساب 24 میلیون و 755 هزار و 695 دلار صادرات پیله‌وری مجموع صادرات استان در سال 93 رقم 571 میلیون و 965 هزار و 512 دلار بوده است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت صنعت، معدن و تجارت ایلام اضافه کرد: در سال 94 در حوزه صادرات تجاری 598 میلیون و 57 هزار و 498 دلار و در بخش صادرات پیله‌وری نیز 2 میلیون و 597 هزار و 2 دلار انجام شده که در مجموع 600 میلیون و 654 هزار و 500 دلار صادرات در سال 94 از پایانه مرزی مهران ثبت شده است.

شوهانی با بیان اینکه در 7 ماهه نخست سال جاری میزان صادرات استان و سایر گمرکات از پایانه مرزی مهران 1 میلیارد و 351 میلیون و 82 هزار و 604 دلار بوده است، عنوان کرد: این میزان صادرات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 75 درصد رشد داشته است.

وی با تاکید بر اینکه صادرات گمرکات استان از مرز بین‌المللی مهران در 7 ماهه نخست امسال 352 میلیون و 906 هزار و 539 دلار و صادرات سایر گمرکات از این مرز 998 میلیون و 176 هزار و 65 دلار بوده است، گفت: اقلام صادراتی شامل کولرهای آبی، کود شیمیایی، مصنوعات پلاستیکی، تره‌بار، اجزا و قطعات وسیله نقلیه و محصولات فلزی است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت صنعت، معدن و تجارت ایلام در پایان یادآور شد: متوسط قیمت هر تن کالای صادراتی استان و سایر گمرکات 904 دلار بوده و این در حالی است که متوسط قیمت هر تن کالای صادراتی در استان 470 دلار بوده است.

برچسب ها:

صادرات، ايلام

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.