جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
آبان ۳, ۱۴۰۵
خبر فوری:
سرشماری ایلام با مشارکت نمونه‌ای خانوارها وارد مرحله میدانی شد
باخت خانگی تیم بانوان پالایش گاز ایلام و آتش انتقادها
آغاز دوره آموزشی طرح «فانوس دیجیتال» در سطح مدارس ایلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
آبان ۳, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آخرین اخبار2/مسئولان هشدارهای رهبری در خصوص نفوذ فرهنگی دشمن را جدی بگیرند

مسئولان هشدارهای رهبری در خصوص نفوذ فرهنگی دشمن را جدی بگیرند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با بیان اینکه برنامه بعدی دشمن پس از برجام، نفوذ فرهنگی است، گفت: مسئولان و اقشار مختلف مردم باید هشدارهای رهبری در این زمینه را جدی گرفته و راه های نفوذ...

کد خبر :4491 مهر 30, 1395
پرینت
111 بازدیدها
0 نظر

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با بیان اینکه برنامه بعدی دشمن پس از برجام، نفوذ فرهنگی است، گفت: مسئولان و اقشار مختلف مردم باید هشدارهای رهبری در این زمینه را جدی گرفته و راه های نفوذ دشمن را مسدود کنند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدنقی لطفی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر ایلام اظهار کرد: یکی از مولفه های نفوذ فرهنگی دشمن این است که نخبگان و دانشمندان کشور را از رسیدن به اهداف بلند علمی نا امید کند.
وی با بیان اینکه دشمن درصدد است فرهنگ وارداتی خود را در مقابل فرهنگ انقلابی ما که امام و رهبری و ملت ایران در مسیر آن قرار دارد، تقویت کند، افزود: متولیان اجرایی کشور در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر سرعت هر چه بیشتر روند توسعه علمی کشور تلاش کنند چون سرعت پیشرفت علمی کشور نباید کم شود.
حجت الاسلام لطفی تاکید کرد: مانع تراشی و سنگ اندازی در روند علمی کشور و القای این شعار که بدون اتکا به نظام سرمایه داری نمی توانیم، نکته بسیار مهمی است که مقام معظم رهبری نیز در دیدار اخیرشان با نخبگان مطرح کردند و از همه خواستند این موضوع را مورد توجه قرار دهند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: شعار ما می توانیم شعار بسیار مهمی است که بسیاری از مشکلات ما را حل کرد و توانمندی های هسته ای، فضایی، نانو و موشک های دوربرد نتیجه تحقق این شعار است.
حجت الاسلام لطفی سپس اظهار کرد: شعار سال رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل تنها در حد نصب بنر در همایش ها و سخنرانی های شورانگیز خلاصه شده است و در عرصه عمل هیچ اقدامی برای تحقق آن انجام نشده است.
وی افزود: رهبر فرزانه انقلاب در هفته جاری از کند شدن حرکت علمی کشور ابراز گلایه مندی کردند لذا بر تمامی دستگاه های مسئول واجب است در راستای محقق کردن منویان رهبر معظم انقلاب برای رسیدن به قله های پیشرفت و توسعه بویژه از نظر فناوری های نوین تلاش کنند.
خطیب جمعه ایلام تاکید کرد: یکی از اهداف مهم و کاربردی مقامات آمریکایی متوقف کردن حرکت علمی کشور است و همچنین آمریکایی ها و اتحادیه اروپا از اجرای برجام، 2 هدف ایجاد یاس و نوامیدی در فضای دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی ایران را دنبال می کنند.
حجت الاسلام لطفی یادآور شد: هشدارهای مکرر و دلسوزانه رهبر انقلاب به این خاطر است که کارگزاران نظام بویژه مراکز علمی و تحقیقاتی راه نفوذ دشمن که گاهی با چندین واسطه تلاش می کنند مراکز علمی و پژوهشی دانشگاهی را به تعطیلی بکشانند، مسدود و شعار مهم ما می توانیم را در اذهان و افکار نسل جوان نهادینه کنند.
وی اضافه کرد: در این شرایط بر همه مدیران دوایر مختلف اجرایی کشور واجب است فضای نشاط و خودباوری را بر کشور حاکم و زمینه رشد، تعالی و بالندگی جوانان خوش استعداد و خلاق را فراهم کنند.
امام جمعه ایلام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالروز شهادت مظلومانه آیت الله مصطفی خمینی فرزند ارشد امام راحل (ره) گفت: این شهید بزرگوار پس از کسب درجه اجتهاد از محضر مرحوم آیت الله العظمی بروجردی و پدر گرامی شان امام امت، همراه ایشان به مبارزه با رژیم فاسد پهلوی برخاست و در پیشبرد اهداف نهضت اسلامی نقش بسزایی ایفا کرد.
حجت الاسلام لطفی افزود: بعد از تبعید امام به کشور ترکیه رهبری این بزرگوار نهضت را در غیاب امام بر عهده گرفت که ساواک ایشان را دستگیر و به ترکیه تبعید کرد.
وی یادآور شد: بطور قطع شهادت حاج آقا مصطفی به نهضت 15 ساله ملت ایران جان تازه ای بخشید به گونه ای که یکباره فراگیر شد و شکل انقلابی طوفان زا، کاخ ظلم و ستم پهلوی را لرزاند و در نهایت سقوط این رژیم را رقم زد.

منبع: ایرنا

برچسب ها:

نمازجمعه، ایلام

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

سرشماری ایلام با مشارکت نمونه‌ای خانوارها وارد مرحله میدانی شد
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.