تشدید نظارت و بازرسی بر نحوه خدمات رسانی به زائرین در مرز مهران
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت از تشدید نظارت و کنترل شدید بر نحوه ارائه خدمات به زائران در مرز مهران خبر داد. یاراله نصیری با اشاره به موج بازگشت زائرین به کشور و تراکم جمعیت در پایانه و سطح شهر...
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت از تشدید نظارت و کنترل شدید بر نحوه ارائه خدمات به زائران در مرز مهران خبر داد.
یاراله نصیری با اشاره به موج بازگشت زائرین به کشور و تراکم جمعیت در پایانه و سطح شهر مهران اظهار داشت: به دلیل فراهم شدن وسایل نقلیه حمل ونقل عمومی به میزان کافی برای جابجایی مسافرین به مقصد شهرهای خود، تاکنون هیچگونه گزارشی مبنی بر دریافت وجه اضافه بر میزان قیمت های تعیین شده از مسافرین دریافت نشده است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه با تمهیدات اتخاد شده شرایط به نحوی است که زمینه سوء استفاده و دریافت وجه بیشتر حد اعلام شده از زوار کاملا از بین رفته است.
این مسوول خاطر نشان کرد: تامین وسایل نقلیه اتوبوس، مینی بوس، سواری توسط تعاونی های مسافری و همچنین تامین وسایل نقلیه مورد نیاز از طریق سازمان ها و نهادهای دولتی، باعث ایجاد تعادل در عرضه شده است و حتی شرایط به نحوی است که قیمت کرایه وسایل نقلیه عمومی به نسبت سال گذشته 10 تا 20 درصد کمتر می باشد.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان ایلام به فعالیت شبانه روز واحدهای نانوایی شهرستان مهران اشاره و بیان داشت: با وجود حجم بالای زائر در مهران، خوشبختانه در واحدهای نانوایی با انباشت نان روبرو هستیم و در این بخش هیچگونه کمبودی مشاهده نمی شود.
یاراله نصیری به وضعیت نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی خدمات رسان پرداخت و بیان داشت: خوشبختانه تمام صنوف و فعالان بازار مهران با نهایت انصاف و تواضع از عرضه کالا با قیمت بیشتر از رقم درج شده بر روی جلد آنها پرهیز داشته و در این زمینه تاکنون گزارشی مبنی بر تخلف گرانفروشی در سطح شهرستان دریافت نشده است.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان ایلام که از روز سه شنبه به صورت تمام وقت در محل اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان مهران مستقر شده است بیان داشت: بازرسین این سازمان به صورت شبانه روز از بازار، واحدهای صنفی و مکان های خدماتی بازدید می نمایند. وی تاکید داشت: علاوه بر حضور بازرسین در سطح شهر سامانه 124 به صورت شبانه روزی آماده دریافت شکایات مردمی هست. این مسوول ابراز داشت: بدون شک هرگونه گزارشی که توسط حوزه بازرسی و نظارت سازمان دریافت شود در اسرع وقت بررسی شده و در صورت محرز شدن تخلف بدون هیچگونه ملاحظه کاری با متخلفین برابر قانون برخورد می شود.