جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۳, ۱۴۰۵
خبر فوری:

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
تنش آبی ۹ شهرستان ایلام پایان می‌یابد
ایلام آماده اجرای سرشماری نفوس و مسکن به روش ثبتی‌مبنا
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۳, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آخرین اخبار/مقابله قاطع با زمین‌خواری، ساخت‌وسازهای غیرمجاز و کشت خشخاش وظیفه همه است

مقابله قاطع با زمین‌خواری، ساخت‌وسازهای غیرمجاز و کشت خشخاش وظیفه همه است

رئیس‌کل دادگستری استان ایلام گفت: مقابله قاطع با زمین‌خواری، ساخت‌وسازهای غیرمجاز و کشت خشخاش؛ صیانت از منابع طبیعی و حقوق عمومی نیازمند عزم همگانی است.
کد خبر :23844 خرداد 14, 1405
پرینت
33 بازدیدها
0 نظر

عمران علی‌محمدی عصر روز چهارشنبه ۱۳ خرداد نشست شورای حفظ حقوق بیت‌المال در امور اراضی ملی و منابع طبیعی استان ایلام با تقدیر از اقدامات انجام‌شده در حوزه صیانت از حقوق بیت‌المال اظهار کرد: خوشبختانه امروز شاهد شکل‌گیری عزم جدی میان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی برای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی هستیم و این روند باید با قدرت ادامه یابد. رفع تصرف صدها هکتار از اراضی ملی و مقابله با متجاوزان به بیت‌المال، نتیجه تعامل و تلاش دستگاه‌های مسئول است و باید این اقدامات ارزشمند تداوم پیدا کند.

وی با اشاره به ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی استان، نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاه‌های کشاورزی را یک الزام قانونی دانست و خاطرنشان کرد: نصب کنتور بر روی چاه‌ها یک اقدام تشریفاتی نیست بلکه تکلیف قانونی است و تمامی دستگاه‌های متولی و بهره‌برداران موظف به اجرای آن هستند. در صورت عدم تمکین به قانون، برخوردهای لازم و قانونی انجام خواهد شد.

علی‌محمدی مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز را از اولویت‌های مهم دستگاه قضایی ذکر کرد و بیان کرد: اصل باید بر پیشگیری باشد، نباید اجازه دهیم تخلف شکل بگیرد و پس از احداث ساختمان‌های غیرمجاز به‌دنبال برخورد باشیم، دستگاه‌های مسئول باید از همان مراحل اولیه تخلف وارد عمل شوند و مانع تضییع حقوق عمومی شوند.

وی با اشاره به عملکرد مطلوب حوزه قضایی شهرستان دهلران در کنترل ساخت‌وسازهای غیرمجاز افزود: این تجربه موفق نشان می‌دهد که با هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و قضایی می‌توان از بروز بسیاری از تخلفات جلوگیری کرد. انتظار داریم در مرکز استان نیز با جدیت بیشتری این موضوع دنبال شود تا شاهد ساماندهی ساخت‌وسازها و ارتقای ایمنی شهری باشیم.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان ایلام همچنین به اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول اشاره کرد و آن را گامی مهم در پیشگیری از تخلفات حوزه اراضی، زمین‌خواری و ساخت‌وسازهای غیرمجاز دانست.

رئیس‌کل دادگستری استان با تأکید بر ضرورت آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و مقابله با آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع توضیح داد: همه دستگاه‌ها باید در این زمینه مسئولانه عمل کنند و اقدامات پیشگیرانه را در اولویت قرار دهند. سازمان بازرسی نیز بر عملکرد مدیران و دستگاه‌های مسئول در این حوزه نظارت خواهد داشت.

وی همچنین با ابراز نگرانی نسبت به کشت گیاهان ممنوعه از جمله خشخاش و شاهدانه، این موضوع را تهدیدی جدی برای سلامت و امنیت جامعه دانست و گفت: مبارزه با مواد مخدر صرفاً یک اقدام انتظامی نیست بلکه دفاع از آینده جوانان و صیانت از سرمایه‌های انسانی کشور است. دشمنان از طریق گسترش آسیب‌های اجتماعی به دنبال تضعیف بنیان‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه هستند و لازم است با برنامه‌ریزی، فرهنگ‌سازی و اقدامات پیشگیرانه با این پدیده مقابله شود.

علی‌محمدی با تأکید بر رعایت همزمان حقوق عمومی و حقوق اشخاص خاطرنشان کرد: همان‌گونه که صیانت از اراضی ملی و بیت‌المال برای ما اهمیت دارد، حفظ حقوق مشروع مردم نیز مورد توجه جدی دستگاه قضایی است و تمامی اقدامات باید در چارچوب قانون و با رعایت حقوق شهروندان انجام شود.

وی هماهنگی و تعامل میان دستگاه قضایی، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، امور اراضی، اداره ثبت اسناد و سایر نهادهای مسئول را شرط اساسی موفقیت در مقابله با زمین‌خواری و تصرف اراضی ملی دانست و افزود: زمانی می‌توان از موفقیت سخن گفت که همه دستگاه‌ها به فهم مشترک و همکاری مؤثر در راستای حفظ منافع عمومی و حقوق بیت‌المال دست یافته باشند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.