جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
مرداد ۲۲, ۱۴۰۵
خبر فوری:
انتشار کتاب «امرای ماداکتو»؛ روایتی
نونهالان ایلام قهرمان پیکارهای تکواندو منطقه چهار کشور شدند
ناوگان حمل‌ونقل اربعین با سامانه «سپاس سفر» هوشمند شد
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
مرداد ۲۲, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آخرین اخبار/بنیادِ زندگی در روستاهای ایلام با مقاوم سازی ۴ هزار خانه محکم شد

بنیادِ زندگی در روستاهای ایلام با مقاوم سازی ۴ هزار خانه محکم شد

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ایلام گفت: اجرای نهضت آسفالت در سطح یک میلیون مترمربع از معابر ۱۳۲ روستا و اختصاص سهمیه مقاوم‌سازی برای چهار هزار خانه موجب ارتقای شاخص‌های زیستی و تحقق عدالت اجتماعی در ۶۰۷ آبادی این استان شده است.
کد خبر :23666 دی 3, 1404
پرینت
80 بازدیدها
0 نظر

حبیب‌الله محبی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: توسعه متوازن و توجه به زیرساخت‌های روستایی به عنوان کانون‌های مولد، از اولویت‌های اصلی بنیاد مسکن بوده که با شتاب‌بخشی به طرح‌های هادی و مسکن، سیمای روستاهای استان دست‌خوش تغییرات بنیادین شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح نهضت آسفالت در روستاهای استان افزود: در بازه زمانی سال مالی ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۴، عملیات زیرسازی و آسفالت در ۱۳۲ روستا به مساحت تقریبی یک میلیون مترمربع با موفقیت اجرایی شده که این امر تاثیر مستقیمی بر بهبود کیفیت تردد و بهداشت محیط روستایی داشته است.

مدیرکل بنیاد مسکن ایلام یادآور شد: برای سال جاری نیز عملیات اجرایی آسفالت در ۱۴۰ روستای جدید هدف‌گذاری شده که در صورت تخصیص به موقع اعتبارهای ملی و استانی، شاهد تحولی چشمگیر در شبکه معابر روستایی خواهیم بود.

پیشرفت فیزیکی ۳۲۰۰ واحد نهضت ملی مسکن

محبی درباره وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر و روستاها گفت: تاکنون ساخت سه هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در قالب این طرح در دست اقدام است.

مدیرکل بنیاد مسکن ایلام افزود: از این تعداد، ۲۱۰ واحد تکمیل و به متقاضیان تحویل داده شده و مابقی واحدها نیز با پیشرفت فیزیکی متغیر از ۳۰ تا ۸۰ درصد در مراحل مختلف ساخت قرار دارند.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه‌های ساخت مسکن برای اقشار کم‌درآمد گفت: سهمیه استان در بخش مسکن محرومان یک هزار و ۴۰۰ واحد است.

محبی بیان کرد: عملیات اجرایی ۱۴۶ خانه شامل ۵۰ مورد در شهرستان مهران و ۹۶ خانه دیگر در شهرستان ایوان آغاز شده است.

بنیادِ زندگی در روستاهای ایلام با مقاوم سازی ۴ هزار خانه محکم شد

مدیرکل بنیاد مسکن ایلام یادآور شد: اعتبار این طرح‌ها از محل تسهیلات قرض‌الحسنه و کمک‌های بلاعوض حساب ۱۰۰ حضرت امام (ره) تأمین می‌شود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای تأمین زمین جهت احداث سایر واحدها با جدیت ادامه دارد که به محض نهایی شدن، عملیات اجرایی آن‌ها نیز  شروع خواهد شد.

سهمیه ایلام برای مقاوم‌سازی خانه‌های روستایی چهار هزار خانه روستایی است

محبی یکی از راهبردهای اصلی بنیاد مسکن را ایمن‌سازی سکونتگاه‌ها در برابر حوادث طبیعی دانست و گفت: سهمیه ابلاغی استان در حوزه مقاوم‌سازی مسکن روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، چهار هزار خانه تعیین شده است.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از دو هزار متقاضی فاقد مسکن یا دارای مسکن غیرمقاوم جهت دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن ایلام یادآور شد: در سال‌های مالی ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴، حدود دو هزار واحد مسکونی مقاوم در مناطق مختلف شهری و روستایی استان به بهره‌برداری رسیده است.

محبی با ارائه آماری از وضعیت سکونتگاه‌های استان بیان کرد: استان ایلام دارای ۶۰۷ روستای دارای سکنه است که از این تعداد، ۳۷۸ روستا جمعیتی بالای ۲۰ خانوار دارند و ارائه خدمات عمرانی به تمام این نقاط بر اساس اولویت‌بندی در دستور کار قرار دارد.

وی تاکید کرد: سایر اقدام‌ها در حوزه‌های آسفالت، جدول‌کشی، زیباسازی و ساخت مسکن ایمن، چهره روستاهای استان را دگرگون کرده و با ایجاد امید و نشاط اجتماعی، مانع از مهاجرت روستائیان به شهرها شده است.

استان ایلام با وسعت ۲۰ هزار کیلومتر مربع است که جمعیت روستایی آن بخش قابل توجهی از جمعیت کل استان را تشکیل می‌دهد.

توسعه زیرساخت‌های روستایی در این استان مرزی، در سال‌های اخیر در قالب «طرح هادی روستایی»، «نهضت ملی مسکن» و « مقاوم سازی خانه‌های روستایی» شتاب بیشتری گرفته است.

بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ایلام در ۲ سال گذشته تمرکز ویژه‌ای بر روی آسفالت معابر و خروج روستاها از بن‌بست‌های عمرانی داشته است.

پیش از این نیز اجرای ۹۰۰ هزار مترمربع زیرسازی و آسفالت در ۱۳۵ روستای استان ثبت شده بود که آمار فعلی (یک میلیون مترمربع در ۱۳۲ روستا) نشان‌دهنده تداوم و افزایش حجم عملیات اجرایی و تخصیص اعتبارات ویژه (به‌ویژه قیر رایگان) به این حوزه است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

انتشار کتاب «امرای ماداکتو»؛ روایتی
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.