جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۳, ۱۴۰۵
خبر فوری:

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
تنش آبی ۹ شهرستان ایلام پایان می‌یابد
ایلام آماده اجرای سرشماری نفوس و مسکن به روش ثبتی‌مبنا
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۳, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آخرین اخبار/وعده معاون وزیر کشور درباره اربعین 1405

وعده معاون وزیر کشور درباره اربعین 1405

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین با بیان این که استان ایلام همواره در برگزاری این رویداد عظیم پیشتاز بوده است، گفت که خادمی زوار افتخار بزرگی برای مردم این دیار است.
کد خبر :23136 مرداد 24, 1404
پرینت
88 بازدیدها
0 نظر

علی‌اکبر پورجمشیدیان روز جمعه در نشست قدردانی از رسانه‌های فعال اربعینی در مرز مهران، گفت: مواکب در مرزهای شش‌گانه کشور تا ۲۳ ماه صفر فعال خواهند بود و پایانه شهید رئیسی (برکت) نیز به صورت دائم در تمام طول سال به زائران خدمات‌رسانی می‌کند که این امر افزون بر تسهیل سفرهای زیارتی، زمینه‌ساز اشتغال پایدار برای مردم منطقه شده است.

بنابر گزارش ایرنا، وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در انعکاس باشکوه اربعین، اظهار کرد: اربعین امسال در صدر خبرهای کشور قرار گرفت که این مهم مرهون تلاش شبانه‌روزی خبرنگاران، تصویربرداران و فعالان رسانه‌ای است.

معاون وزیر کشور با تأکید بر اینکه زیرساخت مرزهای کشور متحول شده است، ادامه داد: تا اربعین سال آینده بخش عمده‌ای از مشکلات جاده‌ها برطرف خواهد شد و کیفیت خدمات به زائران ارتقا می‌یابد.

پورجمشیدیان گفت: یک روز پس از اربعین، با وجود حضور انبوه جمعیت، ترافیک در جاده‌های استان ایلام و درون شهر مهران روان و مدیریت تردد به شکل مطلوب انجام شده است.

وی اربعین را ظرفیتی جهانی برای استان ایلام دانست و توضیح داد: خادمی زوار افتخار بزرگ مردم این دیار است و امیدواریم در سال‌های آینده نیز شاهد برگزاری باشکوه‌تر این همایش عظیم باشیم.

معاون وزیر کشور تاکید کرد که پایانه شهید رئیسی (برکت) به عنوان بزرگترین پایانه کشور و یکی از بزرگ‌ترین پایانه‌های خاورمیانه، نقشی محوری در خدمات‌رسانی به زائران دارد.

پورجمشیدیان در پایان با توصیه به زائران برای صبر و شکیبایی گفت: در خدمت‌رسانی به زائران پیشی گرفتن از یکدیگر نه تنها مجاز، بلکه امری پسندیده است و همه علاقه‌مندان می‌توانند با همت و نیت خالص بیشترین خدمات را ارائه دهند.

پیش از سخنان معاون وزیر کشور، استاندار ایلام نیز با قدردانی از کوشندگی شبانه‌روزی و جهادی رسانه‌ها در پوشش رویداد اربعین امسال از ثبت تردد دو میلیون و ۸۴۰ هزار زائر از ابتدای ماه صفر

 

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.