جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۳, ۱۴۰۵
خبر فوری:

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
تنش آبی ۹ شهرستان ایلام پایان می‌یابد
ایلام آماده اجرای سرشماری نفوس و مسکن به روش ثبتی‌مبنا
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۳, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/جلال میرزایی پا به توپ شد!

جلال میرزایی پا به توپ شد!

پایگاه خبری جامک/ مهدی کاکاخانی: « ورود به نقد مدیران با قاطعیت!!!» ، «واکنش منتخب مردم ایلام به سفر غیرمرتبط یک مدیراستانی به خارج از کشور!» و….. ؛ این ها نمونه تتیرهایی بودند که به سرعت در...

کد خبر :2188 اردیبهشت 24, 1395
پرینت
94 بازدیدها
0 نظر

پایگاه خبری جامک/ مهدی کاکاخانی:

« ورود به نقد مدیران با قاطعیت!!!» ، «واکنش منتخب مردم ایلام به سفر غیرمرتبط یک مدیراستانی به خارج از کشور!» و….. ؛

این ها نمونه تتیرهایی بودند که به سرعت در فضای سایت ها و رسانه های مجازی از زبان “جلال میرزایی” به عنوان یکی از منتخبین مردم ایلام در مجلس دهم رسانه ای شد. اولین اظهار نظر وی پیرامون مدیران استانی و انتقاد از آنها موضوعی بود که توسط طرفداران این نماینده به سرعت دست به دست می شد.

موضوع مورد بحث پیرامون سفر پرهزینه وغیرمرتبط مدیرکل اموراقتصادی ودارایی استان ایلام به خارج ازکشور با بودجه بیت المال بود. این نماینده بیان داشته برای این حقیر جای سوال است که چرا مدیرکل اقتصادی ودارایی استان ایلام به جای پرداختن به امور مرتبط با حوزه کاری، با بودجه بیت المال عازم سفری غیرمرتبط به کشور هلند می شود؟
میرزایی لزوم ارائه توضیح از سوی این مدیر استانی، اهداف این سفر، ارتباط آن با حوزه کاری و محل تامین هزینه ها را خواستار شده است.

در مقابل چند ساعت از این اظهارات نمی گذرد که از طریق واسطه های مدیر کل امور اقتصادی استان جوابیه ای بدین مضمون منتشر می شود؛ «حدود یک ماه پیش در وزارت اقتصاد سمینار سرمایه گذاری خارجی با حضور سرمایه گذاران خارجی از کشورهای مختلف و همچنین مدیران کل امور اقتصادی استان ها برگزار شد و در همان سمینار تنها کسی جسورانه و علمی فرصت های سرمایه گذاری استان محل خدمتش را معرفی کرد تنها “دکتر سایه میری” بودند و این موضوع مدیران ستادی و سرمایه گذاران خارجی را وادار به تحسین آقای دکتر نمود.

بر اساس خروجی آن جلسه و پشت بند آن تصمیمات وزارتخانه چنین شد که از بین تمامی استان ها، استان ایلام و یکی دو استان دیگر انتخاب شدند تا همراه معاونت سرمایه گذاری وزارت متبوع جهت مذاکرات و توافقات سرمایه گذاری به ماموریت خارج از کشور سفر کنند.»

در ادامه این جوابیه آمده است؛ «بدون شک همانند سنوات قبل این سفر حتما انجام می شد این در حالی است که تاکنون هیچ گاه مدیران استان ایلام شانس حضور در این ماموریت ها را نداشته اند.»

در خصوص محل تامین بودجه این سفر نیز در این جوابیه بیان شده است ؛ «تمامی بودجه و هزینه سفر از محل بودجه ملی و سهم وزارت اقتصاد و تاکید می کنم از محل بودجه ماموریت های خارجی انجام شده پس این اعتبار بر اساس قانون تعیین شده و محل اشکال نیست و ربطی به بودجه استان ایلام و خاصه اداره کل امور اقتصادی استان ندارد.»

با بررسی اظهارات منتخب مردم و همچنین جوابیه مدیرکل به نظر می رسد “جلال میرزایی” در اولین حرکت پا به توپ خود کمی عجله به خرج داده و می توانست از طریق بهتری پیگیر این موضوع باشد.

از این که نماینده مردم در مجلس بایستی به این امور ورود کند و مقوله مهم نظارت را به درستی در دستور کار خود قرار دهد جای هیچ شک و شبهه ای نیست و اتفاقا این ها مواردی هستند که جزء شرح وظایف نمایندگان مردم در مجلس بوده و لازم است به درستی پیگیری شود.

اما نکته ی اساسی و مهم این بحث این است که؛ از همین ابتدا بایستی مراقبت شود اطلاعات غیر موثق و مشاوره های ناصحیح وهدفمند به نمایندگان رسانده نشود. بدون شک همه کسانی که با ساختارهای اداری در ارتباط هستند و از دستورالعمل و قوانین سفرهای خارجی کارکنان دولت اطلاع دارند به خوبی می دانند برای این موضوع فرایندی اساسی پیش بینی شده است.

حتی کارمندان عادی دولت که با هزینه های شخصی و با استفاده از مرخصی استحقاقی به خارج سفر می کنند بایستی از طریق حراست سازمان متبوع و وزارتخانه مربوطه مراتب را با تکمیل فرم های مخصوص اطلاع رسانی کنند. در این خصوص هم بدون شک هم حراست امور اقتصاد دارایی و هم وزارتخانه متبوع براساس دستورالعمل ها عمل نموده است. به نظر می رسد بهتر بود “جلال میرزایی” موارد را از طریق کانال های تعریف شده پیگیری نموده و در صورتی که جواب قانع کننده ای وجود نداشت اقدام به رسانه ای آن می نمود.

هدف از این یادداشت نه برای بیان نگرانی از اظهار نظر نماینده و انتقاد از یک مدیر دولتی در همین ابتدای کار و نه به خاطر حمایت و تایید عملکرد و رفتار اقتصاددان هم استانی مسافر کشور هلند بوده بلکه قصد و نیت ما این است که نبایستی تجربه رفتارهای گذشته یکبار دیگر تکرار شود.

همه ی ما نیک می دانیم که مشاوران نابلد، احساساتی و فرصت طلب چه ضربه ای به دکتر احمد شوهانی وارد کردند. کسانی که با ارائه اطلاعات نادرست او را وادار نمودند تا در خصوص اشخاص و مدیران بومی اظهار نظرهای غیر کارشناسی نماید و همین موارد اندک و به ظاهر ناچیز کافی بود تا این نماینده که می توانست روند رو به رشدی را طی کند و بسیار مفیدتر و اثرگذار تر برای استان نقش آفرینی نماید، وارد حاشیه های کم ارزش نمایند.

توصیه می شود دوستداران و همراهان جلال میرزایی بیشتر به این نماینده جوان و کم تجربه کمک کنند و اجازه ندهند که در همین ابتدای کار وارد بازی هایی شود که حاصل آن جز خوراک مناسب برای رسانه ها و ایجاد هیجان کاذب در طرفداران  هیچ سود دیگری به همراه نخواهد داشت.

برچسب ها:

آخرين اخباراخبارنماینده، جلال میرزاییويژهيادداشت

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.