جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۴, ۱۴۰۵
خبر فوری:

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
تنش آبی ۹ شهرستان ایلام پایان می‌یابد
ایلام آماده اجرای سرشماری نفوس و مسکن به روش ثبتی‌مبنا
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۴, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آخرین اخبار/کاهش ۶۳ درصدی تصادفات فوتی نوروز در ایلام

کاهش ۶۳ درصدی تصادفات فوتی نوروز در ایلام

سرهنگ ابوالفضل کهزادی در این خصوص اظهار کرد: این کاهش قابل توجه، از ابتدای سفرهای نوروزی در بازه زمانی ۲۵ اسفند تا صبح امروز ۴ فروردین به ثبت رسیده است. وی با بیان اینکه بیشترین تصادفات در محورهای...

کد خبر :21797 فروردین 5, 1404
پرینت
91 بازدیدها
0 نظر

سرهنگ ابوالفضل کهزادی در این خصوص اظهار کرد: این کاهش قابل توجه، از ابتدای سفرهای نوروزی در بازه زمانی ۲۵ اسفند تا صبح امروز ۴ فروردین به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه بیشترین تصادفات در محورهای ایلام به حمیل، ایلام به مهران و بدره به دره‌شهر رخ داده است، افزود: عواملی مانند عدم توجه کافی به جلو، سرعت غیرمجاز، خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان، از جمله دلایل اصلی وقوع این تصادفات بوده‌ است.

رئیس پلیس راه ایلام با تأکید بر اهمیت استراحت کافی هنگام رانندگی، یادآور شد: رانندگان باید به ازای هر دو ساعت رانندگی، حداقل ۱۵ دقیقه در جایی امن توقف و استراحت کنند تا از بروز حوادث ناشی از خستگی جلوگیری شود.

کهزادی همچنین با اشاره به پویش ملی «نه به تصادف» از رانندگان خواست با رعایت قوانین رانندگی در مسیرهای شلوغ جاده‌ای، ضامن سلامت خود و دیگر مسافران نوروزی باشند.

وی گفت: نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های استان توسط کارشناسان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شناسایی و آشکارسازی شده و گشت‌های پلیس راه در این نقاط برای نظارت و کنترل بهتر تردد، به طور مستمر حضور دارند.

رئیس پلیس راه ایلام تأکید کرد: رانندگانی که با رانندگی مخاطره‌آمیز و بی‌احتیاطی، امنیت جاده را مختل کنند و برای سایر کاربران جاده‌ای خطر ایجاد کنند، برخورد قانونی خواهند شد و در صورت لزوم، خودروی آن‌ها تا پایان تعطیلات نوروز توقیف خواهد شد.

کهزادی از افزایش ۳۰ درصدی جرایم رانندگی از ۲۵ اسفند تاکنون خبر داد و گفت: این اقدام در راستای پیشگیری از وقوع تخلفات و کاهش حوادث جاده‌ای انجام شده است.

به گزارش جامک و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس استان ایلام، وی ابراز امیدواری کرد: روند کاهشی تصادفات جاده‌ای تا پایان تعطیلات نوروز ادامه یابد و با همکاری رانندگان، ایمن‌ترین روزهای سفر در جاده‌های استان سپری شود.

۷۴ دستگاه دوربین ثبت تردد، ۳۶ دستگاه ثبت تخلف و ۴۸ دوربین نظارتی تصویری مرکز مدیریت راه‌ها در راه‌های استان ایلام فعال است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.