بانك های اتریشی مراوده با نظام بانكی ایران را از سرگرفته اند
سفیر اتریش در تهران اظهار كرد: بانك های اتریشی پس از توافق برجام در حال آغاز مراودات بانكی در ایران هستند و بانك صادرات و واردات این كشور نیز دوباره صادرات به ایران را ضمانت می كند. به گزارش جامک به...
سفیر اتریش در تهران اظهار كرد: بانك های اتریشی پس از توافق برجام در حال آغاز مراودات بانكی در ایران هستند و بانك صادرات و واردات این كشور نیز دوباره صادرات به ایران را ضمانت می كند.
به گزارش جامک به نقل از ایرنا، فریدریش اشتیفت كه در جریان سفر به استان ایلام عصر دوشنبه در نشست فرصت های سرمایه استان ایلام شركت كرد گفت: شركت های اتریشی در زمینه های صنایع سنگین ، انرژِی ، صنایع غذایی ، اتوماسیون و … دارای تخصص و تجربیات گسترده ای هستند.
وی ابراز امیدواری كرد كه 2 كشور ایران و اتریش بتوانند همكاری های خود را دراین زمینه ها گسترش دهیم.
سفیر اتریش در ایران یادآور شد: بسیار خوشبین هستیم در ماه های آینده روند مبادلات تجاری و بازرگانی میان دو كشور با سهولت و سرعت بیشتری دنبال شود.
اشتیفت ادامه داد: پیام ها و سیگنال هایی از سوی كشورهای آمریكایی و اروپایی برای سرمایه گذاری در ایران مخابره می شود و شركت های اتریشی نیز آمادگی خود را برای حضور در بازار ایران و اجرای پروژه های مشترك اعلام كرده اند.
وی تاكید كرد: ایران و اتریش در طول تاریخ همواره رابطه خوبی داشته و مردم ایران نزد اتریشیها دارای احترام بسیار خوبی هستند و از دهه 50 به بعد ده ها هزار دانشجویی ایرانی در اتریش تحصیل كردهاند و الان نیز پزشكان بسیار خوب ایرانی در سیستم سلامت اتریش خدمت میكنند كه نقش بسیار با اهمیتی در این حوزه ایفا میكنند.
سفیر اتریش در ایران با اشاره به سفر رییس جمهور این كشور به ایران با همراه 250 نفر از اعضای شركت های اقتصادی، مجامع عملی و فرهنگی به ایران گفت: نقطه اوج این سفر دیدار با مقام معظم رهبری بود كه رهبری فرمودند همكاری نزدیك با ایران داشته باشید و این حرفها در دیدارها با رئیس مجلس و رئیس جمهور ایران هم ملموس بود و از آن به بعد هیات های زیادی از اتریش به ایران برای همكاری بیشتر سفر
كردهاند.
گفتنی است سفیر اتریش در ایران در بازدید از مجتمع پتروشیمی و پالایشگاه گاز ایلام با توانمندی های این استان در تولید فرآورده های نفتی آشنا شد، همچنین با حضور در قلعه والی از آثار دوران قاجار در جریان ویژگی های تاریخی این استان قرار گرفت.
فریدریش اشتیفت قرار است فردا سه شنبه 21 اردیبهشت با حضور در شهرستان تاریخی دره شهر ضمن بازدید از محوطه این شهر باستانی از سد و نیروگاه تلمبه ذخیره ای سد سیمره بازدید كند.