جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۴, ۱۴۰۵
خبر فوری:

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
تنش آبی ۹ شهرستان ایلام پایان می‌یابد
ایلام آماده اجرای سرشماری نفوس و مسکن به روش ثبتی‌مبنا
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۴, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آخرین اخبار/کلنگ‌زنی فاز دوم میدان گازی تنگ‌بیجار ‌چوار‌

کلنگ‌زنی فاز دوم میدان گازی تنگ‌بیجار ‌چوار‌

حسن بهرام‌نیا روز پنجشنبه 7 دی‌ماه پس از بازدید،کلنگ‌زنی و افتتاح چندین پروژه در شهرستان چوار،سپس با حضور میدان گازی تنگ بیجار،اظهارداشت:6 حلقه چاه تولیدی به میدان گازی تنگ بیجار در فازدوم این میدان...

کد خبر :19393 دی 7, 1402
پرینت
77 بازدیدها
0 نظر

حسن بهرام‌نیا روز پنجشنبه 7 دی‌ماه پس از بازدید،کلنگ‌زنی و افتتاح چندین پروژه در شهرستان چوار،سپس با حضور میدان گازی تنگ بیجار،اظهارداشت:6 حلقه چاه تولیدی به میدان گازی تنگ بیجار در فازدوم این میدان اضافه می‌شود.

استاندار ایلام با بیان اینکه برای بهره‌برداری از فاز دوم این پروژه 800 میلیارد‌تومان هزینه می‌شود،گفت:با بهره‌برداری از فاز دوم این پروژه،روزانه 4 میلیون متر مکعب‌گاز در فاز دوم پروژه،طی زمانبندی دو ساله،وهمچنین میزان تولید گاز در کل میدان گازی تنگ‌بیجار به 11 میلیون‌متر مکعب می‌رسد.

وی گفت: فاز دوم میدان گازی تنگ‌بیجار برای 120 نفر  اشتغالزایی دارد.

بهره‌مندی 200 روستای استان در قالب جهاد آبرسانی از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی 

 استاندار ایلام در ادامه خط انتقال فاز دوم مجتمع آبرسانی مورت و مجتمع آبرسانی چشمه رمضان (بخش بولی)را کلنگ‌زنی کرد.

بهرام‌نیا در این آیین تأمین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی به روستاهای فاقد آب را یکی از مهمترین اولویت‌های دولت سیزدهم عنوان کرد.

وی گفت:با تکمیل این طرح،784 خانوار از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره‌مند می‌شوند.

بهرام نیا گفت:در همین راستا آبرسانی به 200 روستا در سطح استان با اعتباری بالغ بر 800 میلیارد تومان در قالب طرح جهاد آبرسانی با تأمین منابع مالی توسط دولت و همکاری سپاه و بسیج سازندگی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود:تا پایان سال جاری بخش قابل توجهی از این روستاها از آب بهداشتی سالم بهره‌مند می‌شوند.

استاندار ایلام در آیین افتتاح زمین فوتبال  روستای مورت چوار نیز حضور پیدا کردو گفت:این زمین فوتبال در راستای طرح ملی طراحی و ایجاد 2 هزار و 100 فضای ورزشی درون مدرسه ای مبتنی بر راهکار سند تحول بنیادین آموزش و پرورش افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی پس از آن در آیین کلنگ‌زنی و افتتاح پنج پروژه برق‌رسانی شهرستان چوار در همین روستا نیز حضور یافت.

لازم به ذکر است،این پنج پروژه با هدف تکمیل پروژه تبدیل شبکه سیمی فشار ضعیف شهری به کابل خود نگهدار،توسعه و اصلاح شبکه های روستایی و شهری، تامین برق عشایر از طریق سامانه‌های قابل حمل خورشیدی و اتصال نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی با حضور بهرام نیا انجام گرفت.

درمانگاه تخصصی نور شهرستان چوار افتتاح شد

بهرام‌نیا در جریان این افتتاح با بیان اینکه حفظ سلامت مردم امری ضروری و حیاتی است،گفت:ساختمان این مرکز در زمینی به مساحت 800 متر و با اعتبار 23 میلیارد تومان از بخش خصوصی و6 میلیارد و800 میلیون تومان از تسهیلات تبصره 18 افتتاح و مورد استفاده مردم چوار قرار می‌گیرد.

 این مرکز درمانی شامل درمانگاه عمومی،دندانپزشکی و پزشک متخصص است. بازدید از پروژه‌های مختلف عمرانی،زیرساختی و بهداشتی از جمله برنامه‌های سفر بهرام‌نیا به شهرستان چوار است.

دبستان سه کلاسه روستای گنجوان به بهره‌برداری رسید 

حسن بهرام‌نیا در ادامه در آیین بهره‌برداری مدرسه روستای گنجوان بخش بولی شهرستان چوار حضور یافت‌. این مدرسه با زیربنای 157 متر مربع با ارزش 3 میلیارد تومان با کمک خیرین احداث شده است.

استاندار ایلام در بازید از ورزشگاه شهدای زمین فوتبال چوار هم گفت:اعتباراتی برای تکمیل ورزشگاه شهدای چوار از محل سفر ریایست جمهوری،اعتبارات استانی و همچنین مسئولیت‌های اجتماعی،در نظر گرفته شده است.

بهرام نیا کل اعتبار فاز دوم این پروژه را 180میلیارد ریال اعلام کرد و گفت:احداث فاز دوم این ورزشگاه شامل سکوی تماشاگران با ظرفیت سه هزار نفر در مدت پنج ماه از 40 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

بهرام‌نیا گفت:همچنین با مبلغ اعتبار50 میلیاردریال فاز اول این پروژه شامل زمین چمن به بهره‌برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه فاز سوم این ورزشگاه شامل اِلمان شهدا نیز در دستور کار قرار دارد،افزود:این طرح نیزدر دست مشاور و طراحی بوده و در دهه فجر کلنگ‌زنی خواهد شد.

بازدید استاندار ایلام از واحد کنترل پالایشگاه گاز ایلام 

استاندار ایلام در ادامه برنامه‌های بازدید خود در شهرستان چوار،پس از ادای احترام به مقام شهید گمنام در پالایشگاه گاز ایلام، سپس از واحد کنترل این پالایشگاه بازدید کرد و در جریان امور قرار گرفت‌.

در این برنامه بازدید، نوریان مدیرعامل شرکت پالایشگاه گاز ایلام گزارشی از وضعیت این پالایشگاه و اقدامات انجام شده ارایه داد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.