جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
آبان ۴, ۱۴۰۵
خبر فوری:
سرشماری ایلام با مشارکت نمونه‌ای خانوارها وارد مرحله میدانی شد
باخت خانگی تیم بانوان پالایش گاز ایلام و آتش انتقادها
آغاز دوره آموزشی طرح «فانوس دیجیتال» در سطح مدارس ایلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
آبان ۴, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/تقصیر خودمان بود که تحریم را پذیرفتیم

تقصیر خودمان بود که تحریم را پذیرفتیم

اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی سخنرانی کرد. به گزارش عصر ایران، مهمترین بخش های سخنرانی هاشمی رفسنجانی به این شرح است: –  زمانی...

کد خبر :1503 بهمن 29, 1394
پرینت
104 بازدیدها
0 نظر

اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی سخنرانی کرد.

به گزارش عصر ایران، مهمترین بخش های سخنرانی هاشمی رفسنجانی به این شرح است:

–  زمانی که دانشگاه آزاد تاسیس شد، هیچ نفعی برای هیات موسس آنکه متشکل از آیت‌الله خامنه‌ای، مهندس میرحسین موسوی، من و آقای جاسبی بود، نداشت.

– این دانشگاه نه سهمیه‌بندی بود و نه به صورت سهام به اشخاص تعلق دارد، تنها هدف این بود که دانشگاهی برای مردم و برای خدمت به مردم تاسیس شود.

– موسس دانشگاه آزاد حتی یک ریال از دانشگاه آزاد استفاده شخصی نکردند و در آن زمان آقایان کار زیاد داشتند و مدیریت دانشگاه را به من سپردند.

– در زمان احمدی‌نژاد آن‌ها که برای دانشگاه کار می‌کردند، انگ می‌خوردند و هنوز هم افرادی در شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند که به دانشگاه آزاد انگ می‌زنند.

– دولت قبلی قصد داشت دانشگاه را به زمین بزند و بمب را روی اساسنامه دانشگاه گذاشتند و شورای عالی انقلاب فرهنگی اساسنامه ما را بی‌خاصیت کرد و ما در این زمینه به دادگاه شکایت کردیم و دادگاه مصوبه آنها را متوقف کرد.

– در حال حاضر معاونان وزیر علوم مصوبه می‌دهند که اسناد دانشگاه آزاد اعتبار ندارد این در حالی است که شب گذشته در مرکز کار‌شناسی شورای عالی سهم دانشگاه آزاد در مسئولیت آموزش عالی کشور حداقل ۵۰ درصد است.

– نخست‌وزیر انگلستان اخیر یک بخشنامه‌ای به دانشگاه و وزیر علوم ابلاغ کرده که باید دانشگاه‌ها را در مناطق محروم ببرید. نخست‌وزیر انگلستان گفته است که تنها ۴درصد سیاه‌پوستان درس می‌خوانند در حالی که ۷۰ـ ۸۰ درصد سفید‌پوستان در حال تحصیل هستند.

– اخیرا از ما خواسته شده که یک واحد دانشگاه آزاد در اسلواکی راه‌اندازی کنیم، چراکه ایرانیان در این منطقه بسیار زیاد است که البته ما در حال حاضر در این فکر هستیم که آیا می‌توانیم آن را تاسیس کنیم یا نه.

– چرا اینقدر فارغ‌التحصیل بیکار در کشور داریم؛ خب مسلم است. وقتی تحریم هستیم شرایط همین است. ما تقصیر خودمان بود که تحریم را پذیرفتیم و خوشبختانه زمانی که آقای روحانی و تیمش‌ تحریم‌ها را شکستند دنیا ما را به عنوان کشور معتدل شناخت.

– یکی از طرح‌های ما این است که زباله‌ها را به گونه‌ای بسوزانیم که هیچ آلودگی ایجاد نکند و از طرف دیگر برق تولید کند.

– برخی‌ها به دانشگاه آزاد حسادت می‌کنند، در حالی که این دانشگاه برای مردم است.

– تبلیغات دانشگاه آزاد در صدا و سیما کم است و من از آقای میرزاده خواستم در فیس‌بوک صفحه‌ای برای دانشگاه آزاد ایجاد کند تا ما همه خدماتمان به مردم را در آنجا بگوییم.

منبع عصر ایران

برچسب ها:

تحریمملی و منطقه ای

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

سرشماری ایلام با مشارکت نمونه‌ای خانوارها وارد مرحله میدانی شد
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.