جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۴, ۱۴۰۵
خبر فوری:

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
تنش آبی ۹ شهرستان ایلام پایان می‌یابد
ایلام آماده اجرای سرشماری نفوس و مسکن به روش ثبتی‌مبنا
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۴, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آخرین اخبار/مسئولان در این شرایط کرونایی ارتباط خود را با مردم قطع نکنند

مسئولان در این شرایط کرونایی ارتباط خود را با مردم قطع نکنند

جامک: دکتر محمد نوذری که به تازگی برای ارتباط بیشتر با مردم با راه اندازی پیج اینستاگرامی خود نشان داده که در هر شرایطی در کنار مردم است، خواستار ارتباط بیشتر مسئولان با ولی نعمتان خود در این وضعیت...

کد خبر :12689 فروردین 27, 1400
پرینت
66 بازدیدها
0 نظر

جامک: دکتر محمد نوذری که به تازگی برای ارتباط بیشتر با مردم با راه اندازی پیج اینستاگرامی خود نشان داده که در هر شرایطی در کنار مردم است، خواستار ارتباط بیشتر مسئولان با ولی نعمتان خود در این وضعیت سخت اقتصادی و کرونایی شده و گفت: این شرایط نباید به بهانه ای برای ضعیف شدن ارتباط بین مردم و مسئولان مبدل شود بلکه مدیران لازم است از طرق مختلف چون حضور در سامانه سامد، صدا و سیما، فضای مجازی این ارتباط را بیش از پیش تقویت نمایند.

وی با عنوان این مطلب که مسئولان در هر شرایطی بایست پاسخگوی مردم باشند، تاکید کرد: اتفاقاً در این شرایط سخت حضور مسئولان در کنار مردم بیش از پیش احساس می‌شود و آنان برای این مهم بایست بیشتر وقت بگذارند.

استاندار ایلام فضای کاری در ایام انتهای کار دولت را مهم حائز اهمیت خواند و گفت: مسئولان باید مواظب باشند به بهانه پایان و اتمام کار دولت حتی یک دقیقه از وقت خود را با بی انگیزگی سپری نکنند!

وی با عنوان این مطلب که اگر امروز مدیری درد مردم را درک نکند، فردا هم به درد نخواهد خورد، افزود: مسئولی که در این شرایط به جای پاسخگویی به مردم و رسیدگی به مشکلات آنان دنبال تثبیت و حفظ صندلی خود در دولت آینده است به درد مسئولیت در هیچ دوره ای نمی خورد!

دکتر نوذری در بخش دیگری از صحبت‌های خود شرایط حاد کرونایی استان را نیازمند رسیدگی و مراقبت فوری دانست و گفت: ما بارها و بارها و با هر زبانی و با هر روشی در جهت پیشگیری از شکل گیری موج چهارم کرونا هشدار و خواهش و اندرز دادیم اما متاسفانه عده ای گوش شنوا نداشتند و دود سهل انگاری و قصور آنها به چشم عامه مردم رفت!

رئیس ستاد استانی مبارزه با کرونا با عنوان این مطلب که ما شرایط سخت مردم را درک می کنیم، گفت: اما برای مهار کرونا و حفاظت از جان مردم راهی جز اجرای دستورالعمل های ستاد کرونا نداریم.

وی مصوبات ستاد کرونا را در حکم قانون دانست و گفت: در جهت حفظ سلامت و جان هم وطنان همه بایست از قانون تمکین کنیم و از طرفی با متخلفان و ناقضین مصوبات برخورد لازم صورت گیرد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.