جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۵, ۱۴۰۵
خبر فوری:

استاندار سابق ایلام مطرح کرد:

ظرفیت‌های گردشگری در انتظار تبلیغات گسترده/مرز، کشاورزی و گردشگری؛ سه ضلع توسعه ایلام

معاون منطقه آزاد مهران خبر داد

گمرک مهران در مسیر ساماندهی و تسهیل صادرات/رفع موانع با همکاری منطقه آزاد و گمرک
تنش آبی ۹ شهرستان ایلام پایان می‌یابد
جامك ( آینه) جامك ( آینه)
  • صفحه اصلی
  • آخرین اخبار
  • سیاسی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • بهداشت و سلامت
  • چندرسانه ای
  • اجتماعي
  • شهرستان ها
  • یادداشت
  • درباره ما
  • ورزش
  • ارتباط با ما
شهریور ۵, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آخرین اخبار/نمایندگان مجلس و همه مسئولین برای توسعه استان همدل و همصدا هستند

نمایندگان مجلس و همه مسئولین برای توسعه استان همدل و همصدا هستند

جامک: نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای اداری شهرستان ایوان اظهار داشت: عدم رعایت عدالت در توزیع امکانات و بودجه باعث شکاف در فاصله توسعه یافتگی شهرستان ها و نهایتا موجب نارضایتی...

کد خبر :11389 مهر 21, 1399
پرینت
60 بازدیدها
0 نظر

جامک: نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای اداری شهرستان ایوان اظهار داشت: عدم رعایت عدالت در توزیع امکانات و بودجه باعث شکاف در فاصله توسعه یافتگی شهرستان ها و نهایتا موجب نارضایتی مردم شده است.
“علی اکبر بسطامی” اظهار داشت: شهرستان ایوان با وجود پتانسیل و ظرفیت های مناسب در حوزه آب و خاک، طبیعت زیبا، میراث فرهنگی و نیروی انسانی تحصیلکرده از قافله توسعه یافتگی فاصله فراوان دارد.
وی وضعیت زیرساخت های این شهرستان را بسیار نامناسب توصیف و ادامه داد: شهر ایوان به عنوان مرکز شهرستان از امکانات فرهنگی، ورزشی، فضای مناسب شهری برخوردار نبوده و شایسته نیست در چله دوم انقلاب برای احداث یک کنارگذر ساده و یا آسفالت چند خیابان، جلسات و رایزنی های گسترده صورت گیرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم با اشاره به سه عامل مهم در ایجاد شکاف توسعه‌ای خاطر نشان کرد: ضعف ساختاری در نحوه تخصیص بودجه که برمبنای چانه زنی استوار است، نابرابری در توزیع امکانات و منابع در سطح استان ها و همچنین در سطح شهرستان ها و همچنین عدم اجرای قوانین موجود، به عنوان سه عامل مهم در ایجاد فاصله در شاخص توسعه یافتگی استان ها دخیل هستند.
این نماینده مردم با ابراز نگرانی از نحوه معرفی استان و ارائه گزارش عملکرد به مرکز گفت: همه دولت ها و نمایندگان ادوار مختلف برای رشد استان تلاش کرده و اقدامات آنها قابل ستایش است. اما یک نکته مهم وجود دارد، بایستی در ارائه آمارها دقت و انصاف رعایت شود. نباید اجازه دهیم اتفاقی که بعد از جنگ رخ داد، دوباره تکرار شود.
وی گفت: بسته شدن پرونده بازسازی که استان ایلام بالاترین آسیب و خسارت ها را از جنگ دید، ناشی از ارائه آمارهای اشتباه و اعلام پایان بازسازی توسط مسئولین وقت بود. این در حالی است که با گذشت بیش از دو دهه از جنگ هنوز برخی استان ها از این محل بودجه و منابع دریافت می کنند. بنابراین آن تصمیمات احجاف بزرگی در حق مردم مظلوم استان محسوب می شود.
علی اکبر بسطامی در پایان تاکید کرد: برای نمایندگان مجلس یازدهم جغرافیای حوزه انتخابیه معنی ندارد. هرسه نماینده خود را وکیل همه مردم دانسته و هرکجا هم مراجعه می کنیم خود را به عنوان نماینده تمام استان از شمال تا جنوب معرفی می کنیم.
وی اضافه کرد: تمام مسئولین اعم از استاندار، مدیران اجرایی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام به همراه هر سه نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بدون هرگونه اختلاف و یا دشمنی، یکدل و یکصدا با وحدت و برادری تنها برای توسعه و رفع مشکلات مردم تلاش می کنند. بدون تردید در سطح ملی تنها یک صدای واحد از استان ایلام به بیرون منعکس می شود.

برچسب ها:

شورا، ایوان، نماینده، ایلام

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سوسری ها همخانه هایی ناخوشایند

اقتصادی

شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
كميسيون انرژي مقصد نمايندگان حوزه شمالي استان

ورزشی

کشف فرش 1400 ساله با نقش شاهزاده ایرانی در ترکیه!

گالری

استاندار سابق ایلام مطرح کرد:

ظرفیت‌های گردشگری در انتظار تبلیغات گسترده/مرز، کشاورزی و گردشگری؛ سه ضلع توسعه ایلام
سینما ؛ وجه تمایز و تفاوت ما با جوامعی چون عربستان
چرا هاشمی نامزد ریاست مجلس خبرگان نشد؟
شرکت‌ها از ترس فساد مالی به ایران نمی‌روند نه از ترس تحریم‌ها
معاونت سیاسی؛ شاه کلید تبدیل صدا و سیما به “رسانه ملی”
شکاف خبری در فضای رسانه ای ایلام
ایلام نیازمند اعتبارات ویژه اربعین است
رفع مشکل واحدهای صنعتی و معدنی اولویت اصلی دولت یازدهم
فراخوان ثبت نام پرداخت تسهيلات رونق توليد به واحدهاي توليدي استان ايلام
جامك ( آینه) جامك ( آینه)

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری جامک است.