کدخبر : 19429
دوشنبه 1 ژانویه 2024 - 8:20
فاقددیدگاه

نان کامل برای حفظ سلامت مردم در ایلام تولید شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: باید زیرساخت‌های لازم برای احیا و تولید نان کامل به منظور جلوگیری و پیشگیری از بیماری‌های متعدد انجام شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام، در نشست شورای آرد و نان استان گفت: اهمیت نان کامل و نقش آن رویکرد جدیدی است که باعث شده کمیسیون اصل نود مجلس مصوبه‌ای ابلاغ کند که نان کامل تولید شود.

شهریار عباسی افزود: رویکرد ما در استان تولید نان کامل در راستای حفظ سلامت شهروندان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام، ادامه داد: باید زیرساخت‌های لازم در استان فراهم شود و تصمیم جدی استان برای احیا و تولید نان کامل به منظور جلوگیری و پیشگیری از بیماری‌های متعدد انجام شود.

عباسی خاطرنشان کرد: نان کامل با هدف ارتقاء کیفیت نان، جلوگیری از ضایعات و از همه مهم‌تر حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از بیماری‌های غیرواگیر و گوارشی که به دلیل استفاده از نان سفید ایجاد شده، باید در سفره مصرف مردم قرار گیرد.

وی تأکید کرد: با آموزش‌های لازم به نانوایی‌ها حتما مشوق داده شود و آنالیز قیمت جدید برای واحدهایی که نان کامل انجام پخت می‌کنند، انجام شود.

وی به صدا و سیما و اصحاب رسانه و از همه ظرفیت‌های فضای مجازی برای ترغیب مردم به مصرف این نوع نان‌ها تأکید کرد.

وی از فرمانداران خواست بحث رعایت سقف سهمیه را مدنظر قرار دهند و اگر نانوایی با کسر سهمیه بی‌دلیل مواجه می‌شوند فقط یکبار از محل شناور‌سازی کمک کنند و با افراد متخلف برخورد قاطع شود.

وی تاکید کرد: اگر نانوایی نان با کیفیت ارائه می‌دهند باید تشویق شود و حمایت از این واحدها انجام گیرد.

عباسی اضافه کرد: عشایر و روستائیان در سامانه مدیریت یکپارچه آرد برای دریافت آرد ثبت‌نام کنند.

وی افزود: ثبت‌نام جمعیت عشایری و روستایی همه شهرستان‌ها، برای اختصاص سهمیه آرد باید ظرفیت مدت ۱۰ روزه انجام گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: کمیته استان با کمک صنعت، معدن و تجارت آنالیز قیمت همه نان‌ها در استان را مشخص کند و به وزارت اعلام کند.

Print Friendly, PDF & Email
امتیاز:
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
مطالب مرتبط
دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.