کدخبر : 6694
یکشنبه 4 فوریه 2018 - 14:35
فاقددیدگاه
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام؛

حجم مصارف بانک های استان از منابع آنها بسیار بیشتر است

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام گفت: تولید ناخلص داخلی در این استان با احتساب درآمدهای نفتی به 90 هزار میلیارد ریال طی سال های اخیر افزایش یافته است.

علی سایه میری روز شنبه در نشست با خبرنگاران به مناسبت دهه فجر اظهار کرد: تحقق این امر در شرایطی است که این مقدار در سال ۹۱ حدود ۵۵ هزار میلیارد ریال بوده است.
وی افزود: تولید ناخالص داخلی در این استان بدون احتساب بخش نفت از ۳۰ هزار میلیارد ریال در سال ۹۱ به ۵۰ هزار میلیارد ریال در سال ۹۳ افزایش یافته است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی یادآور شد: صادرات انواع محصولات از استان نیز از ۳۹۸ میلیون دلار در سال ۹۱ به ۵۹۱ میلیون دلار در سال ۹۵ افزایش یافته است.
سایه میری با بیان اینکه واردات انواع کالا در این مدت از ۱۰ میلیون دلار به هفت میلیون دلار کاهش یافته است، تاکید کرد: سال ۹۱ بیش از ۱۶۳ هزار نفر از مرز مهران تردد کردند که این تعداد در سال ۹۵ به بیش از ۴۴۲ هزار نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه رقم سرمایه گذاری خارجی در این استان صفر است، تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی استان در این زمینه خوب عمل نکرده و عزم و اراده جدی برای پیشبرد سرمایه گذاری خارجی در استان وجود ندارد.سستی در کار با موانع ذاتی، زیربنایی، اجرایی، فرهنگی و زیرساختی تجمیع شده و توفیق نداشتن استان در جذب سرمایه گذاری خارجی را باعث شده است.
وی یادآور شد: این درحالیست که ایلام نسبت به دیگر استان های کشور گزینه های کمتری برای جذب سرمایه گذاری خارجی دارد و همه باید تلاش خود را مضاعف کنند در غیر اینصورت در این عرصه بدون نتیجه می مانیم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام گفت: صفر بودن میزان سرمایه گذاری خارجی در این استان در حالیست که ظرفیت ها بخصوص در حوزه نفت و گاز بسیار بالاست.
سایه میری افزود: تاکنون ۵۰ هیات سرمایه گذاری خارجی وارد استان شده و مکاتباتی نیز انجام شده است اما در زمینه جذب سرمایه خارجی نتیجه ای حاصل نشده است.
وی تاکید کرد: جذب نشدن سرمایه های خارجی در این استان دلایل متعددی از جمله مسائل کلان کشور، تحریم ها، ناکارآمدی اداری و نبود هماهنگی برخی مدیران و همچنین مسائل و مشکلات اجرایی دارد و نمی توان تنها یک نفر را مسئول دانست.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه برخی از دستگاه ها با وظایف خود در زمینه سرمایه گذاری خارجی آشنا نبودند، تکالیف تمامی دستگاه ها به تفکیک احصا و گزارش جامع آن منتشر شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام گفت: متوسط هزینه های سالانه خانوارهای شهری در این استان در سال ۹۶ بیش از ۲۶۱ میلیون ریال و متوسط درآمد این خانوارها ۲۷۳ میلیون ریال است.
یایه میری اظهار کرد: متوسط هزینه های خانوارهای روستایی نیز ۱۳۰ میلیون ریال و متوسط درآمد این خانوارها ۱۶۳میلیون ریال است.
وی افزود: منابع بانک های استان در سال ۹۶ بیش از ۴۷ هزار میلیارد است در حالیکه مصارف آنها بیش از ۴۸ هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال است و حجم مصارف بانکهای استان از منابع آنها بسیار بیشتر است.
وی یادآور شد: نرخ تورم نیز در این استان در ۹ ماهه امسال تک رقمی و زیر ۱۰ درصد است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی ایلام گفت: ضریب نفوذ بیمه در این استان بسیار پائین و حدود ۱٫۱ درصد است در حالیکه این میزان در کشور بالای ۲ درصد و در جهان بالای ۶ درصد است.

منبع: ایرنا ایلام

Print Friendly, PDF & Email
امتیاز:
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
مطالب مرتبط
دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.