نامه هایی که در اتاق مدیران خاک می خورد

به گزارش جامک به نقل از غرب آنلاین/ درحالیکه قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام در اولین جلسه شورای اداری استان ضمن هشدار به مدیران استان خواستار تسریع درروند سرمایهگذاری در ایلام و کاهش بروکراسی اداری شد و عنوان کرد : «بروکراسی اداری در هیچ زمینهای پذیرفتنی نیست و نامهای که وارد اتاق مدیران میشود باید حداکثر تا ۲۴ ساعت انجام شود مگر اینکه نیاز به کار کارشناسی میدانی داشته باشد که در آن صورت هم باید در نخستین روز کاری انجام شود و فرآیندِ استعلامی که باید یکروزه انجام شد آنقدر طولانی و خستهکننده میشود که کمترین اثر آن منصرف شدن سرمایهگذار از ادامه کار است.»
متأسفانه افرادی که به دنبال سرمایهگذاری در ایلام هستند و با پای خود به این استان آمدهاند بعد از چند ماه عطای سرمایهگذاری در ایلام را به لقایش میبخشند و بعد از کلی دردسر و سنگاندازی از ایلام میروند که در این رابطه میتوان به تلاشهای شرکت بینالمللی پیچک صنعت ایلام که پیگیر ساخت نیروگاه تولید برق و همچنین هتل بیمارستان در مهران است اشاره کرد.
تلاش های ۸ ماهه ای که تاکنون نتیجه نداده است تا با بی تدبیری برخی مدیران استان سرمایه گذاری خارجی در ایلام بیشتر شباهت سراب داشته باشد تا واقعیت.
مدیر شرکت بینالمللی پیچک صنعت ایلام و مجری طرح ساخت نیروگاه ۵ / ۱ میلیارد دلاری و هتل بیمارستان در مهران گفت: علیرغم واگذاری بیش از ۷۰ هکتار زمین در منطقه ویژه اقتصادی مهران جهت ساخت نیروگاه برق و هتل بیمارستان و انجام عملیات تسطیح ، گمانهزنی ، احداث آزمایشگاه و حتی پیگیری احداث خط انتقال برق و دریافت مجوز فروش برق ، متأسفانه برخی ادارات استان که متولی واگذاری زمین و انتقال سند آن جهت ارائه به سرمایهگذار خارجی هستند با سنگاندازی و ندانم کاری استان ایلام را از موهبت سرمایهگذاری خارجی بینصیب میکنند.
دکتر محمد آزادی تصریح کرد: نگاه مسئولان استان به سرمایهگذار با شک و تردید همراه است و تاکنون هیچگونه همکاری برای تسریع در عملیات احداث نیروگاه برق و هتل بیمارستان صورت نگرفته است.
وی بیان کرد: بیش از ۸ ماه است که بهصورت شبانهروزی پیگیر صدور مجوزهای لازم برای این سرمایهگذاری بزرگ در ایلام هستیم که تاکنون بینتیجه مانده است و انتظار داریم استاندار ایلام فکری به حال مدیران سنگانداز در بحث سرمایهگذاری خارجی بنماید.
وی گفت: درصورتیکه ظرف یک ماه آینده مشکل واگذاری زمین و انتقال سند آن جهت احداث نیروگاه و هتل بیمارستان مرتفع نشود علیرغم میل باطنی مجبوریم در استانهای همجوار ازجمله کرمانشاه و یا خوزستان سرمایهگذاری کنیم که مسئولان این استانها قدردان سرمایهگذار خارجی هستند متأسفانه در ایلام ما برخی مسئولان نهتنها کمککار نیستند بلکه بهصورت علنی در بحث سرمایهگذاری خارجی کارشکنی میکنند.
آزادی تصریح کرد: برای احداث نیروگاه تولید برق در منطقه ویژه اقتصادی مهران یک و نیم میلیارد دلار پیشبینیشده است که ۷۰ درصد سرمایهگذاری توسط شرکت خارجی و ۳۰ درصد توسط طرف ایران تأمین میشود.
مدیر شرکت بینالمللی پیچک صنعت ایلام گفت: در این زمینه و در سفر وزیر محترم امور خارجه به اروپا با یک شرکت رومانی – آلمانی تفاهمنامه همکاری جهت احداث این نیروگاه منعقدشده است و در صورت انتقال سند زمین طی ماهههای آینده کار ساختمانی و ورود تجهیزات این نیروگاه به شهر مهران آغاز میشود.
آزادی گفت: این پروژه بزرگترین نیروگاه صادراتی خاورمیانه و تنها نیروگاه صادرات برق ایران خواهد بود.
وی بیان کرد: علاوه بر صادرات برق به کشور عراق بحث تأمین برق استان و منطقه ویژه اقتصادی مهران نیز از محل این احداث این نیروگاه تأمین میشود.
وی گفت: برای ساخت این نیروگاه بیش از ۳ هزار نفر شغل ایجاد میشود و بهصورت مستقیم نیز ۱۰۰۰ نفر مشغول کار میشوند.
وی بیان کرد: برای ایجاد زیرساختهای لازم جهت انجام این پروژهها در منطقه ویژه ازجمله خط انتقال آب ، برق و جاده دسترسی با همکاری مدیریت منطقه ویژه وارد عمل شدیم و فقط منتظر صدور سند زمین جهت ارائه به سرمایهگذار خارجی هستیم.
این سرمایه گذار تصریح کرد: تعهدات منطقه ویژه مهران تامین آب ، برق، گاز ، جاده دسترسی ، تلفن وزیرساخت ها ازجمله زمین قابل اجرای طرح می باشد که در قرارداد هم قید گردیده ولی پس از عقد قرارداد مسوولان استان از پایبندی به قرارداد سر باز زده ومحل پروژه فقط به صورت اسمی ۷۰ هکتار است ودر واقع ۲۸ هکتار آن دره و بستر رودخانه می باشد که غیر قابل اجرا است و محل پروژه ها دارای میادین مین بوده که تاکنون سه بار ماشین آلات با مشکل انفجار برخورد وحتی پس از پیگیری مسوولان منطقه ویژه و همیاری شهرداری و مین روبی استان اعلام نمودند که هیچ تعهدی نسبت به این موضوع ندارند .