کدخبر : 5500
یکشنبه 19 فوریه 2017 - 11:56
فاقددیدگاه

پروژه ان.جی.ال دهلران شتاب می‌گیرد

مدیرعامل شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت با اشاره به تامین بخشی از منابع مالی پروژه ان. جی. ال دهلران، از ایجاد شتاب در اجرای این پروژه خبر داد.

بهزاد محمدی با بیان اینکه شرکت اویک در ساخت NGL در ایران رتبه نخست را دارد، گفت: پروژه، ان. جی. ال ۳۱۰۰ پنجمین پروژه NGL اویک محسوب می‌شود که از سه ماه پیش ساخت آن در دهلران از سر گرفته شده و میزان پیشرفت پروژه به حدود ۹ درصد رسیده است.
وی افزود: واحدهای NGL از جمله روش‌های پیشگیری از هدر‌رفت گازهای همراه نفت و همچنین تامین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها محسوب می‌شوند و در حال ‌حاضر اجرای ۹ طرح NGL با حجم سرمایه‌گذاری ۱۱ میلیارد دلار در دستور کار وزارت نفت قرار دارد.
محمدی ادامه داد: اعتباری که برای این پروژه در نظر گرفته شده بیش از یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون دلار است که در ۲ فاز، این اعتبار به پروژه تزریق خواهد شد و اجرای آن براساس برنامه طراحی شده باید در مدت ۳۶ ماه به پایان برسد که تلاش می‌کنیم پروژه را در زمانی زودتر از برنامه محقق کنیم.
مدیرعامل شرکت اویک با بیان اینکه بخش عمده‌ای از اعتبارات ساخت این پروژه تامین شده است، یادآور شد: اعتبار این پروژه از صندوق توسعه ملی، منابع تسهیلات داخلی و اعتبارات جاری شرکت اویک تامین خواهد شد.
وی با بیان اینکه پروژه ان. ‌جی. ‌ال ۳۱۰۰ دهلران روزانه ۲۷۰ میلیون فوت مکعب گاز همراه نفت دریافت می‌کند، تاکید کرد: با راه‌اندازی این واحد، روزانه یک هزار و ۱۷۰ بشکه میعانات گازی ترش، ۷۴ میلیون فوت ‌مکعب گاز شیرین و ۱۰۵ میلیون فوت‌ مکعب گاز سبک ترش تولید می شود.
محمدی یکی از مهمترین مزیت‌های این پروژه را جلوگیری از سوزانده شدن گازهای همراه نفت در منطقه دهلران اعلام کرد و گفت: خوراک این واحد از میدان‌های نفتی دهلران، چشمه خوش، پایدار غرب و آذر تامین می‌شود.
وی اضافه کرد: مالکیت این پروژه با شرکت سرمایه‌ گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت است و اجرای آن به ‌صورت EPCF به شرکت اویک واگذار شده و عملا تامین مالی پروژه به عهده ما است.
به گفته وی، همه مراحل اجرای این پروژه شامل طراحی پایه، طراحی تفصیلی، ساخت و نصب و راه ‌اندازی با گروه مهندسی و ساختمان صنایع نفت است.
محمدی با اشاره به اجرای این پروژه در ۲ فاز ادامه داد: در مرحله نخست، طرح با دریافت ۱۳۵ میلیون فوت مکعب گاز همراه نفت به بهره‌برداری می‌رسد و بتدریج با افزایش میزان خوراک از میادین در حال توسعه، فاز دوم پروژه را هم اجرایی خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه این پروژه به لحاظ اشتغال‌زایی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، یادآور شد: در اوج عملیات اجرایی کار، نزدیک به ۲ هزار نفر در بخش‌های ساخت، اجرا و تکمیل پروژه حضور خواهند داشت که بیش از ۶۰ درصد نیروهای اجرایی از بومیان منطقه خواهند بود.

منبع: دنیای اقتصاد

Print Friendly, PDF & Email
امتیاز:
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
مطالب مرتبط
دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.