ساز و کار لازم برای اطفای حریق جنگلها در ایلام وجود ندارد
جتالاسلاموالمسلمین «الهنور کریمیتبار»در دیدار با مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان منابع طبیعی کشور، اظهار کرد: اعتقاد داریم که فعالیتها و اقدامهای مناسب در حوزه آبخوانداری و آبخیزداری، نقش مهمی در جلوگیری از ورود سیلاب به شهر ایلام و ایجاد خسارت به مردم این شهر داشته است.
وی با انتقاد از وقوع آتشسوزی در عرصههای منابع و عرصه طبیعی در استان نسبت به سال گذشته، افزود: ساز و کار لازم و مناسب برای اطفای حریق در استان وجود ندارد و با توجه به وقوع آتش سوزی در ارتفاعات نیاز به امکانات لازم برای حضور نیروهای اطفای حریق در اتفاعات از جمله بالگرد و امکانات به روز وجود دارد.
امام جمعه ایلام با پیشنهاد انعقاد تفاهم نامهای با هلال احمر برای استفاده از بالگردهای این جمعیت در راستای اطفای حریق ارتفاعات و جنگلها، اظهار کرد: بر اساس بررسیهای انجام شده یک درخت بلوط بیش از ۲۵۰ هزار دلار ارزش گذاری شده که نباید اجازه داد این درختان در عرصههای طبیعی و جنگلی استان به آسانی، آسیب دیده و طعمه حریق شوند.
حجت الاسلام والمسلمین کریمیتبار با اشاره به شجاعت و پای کار بودن نیروهای حفاظت از منابع طبیعی در حراست از این سرمایههای ملی، افزود: کسانی که جانشان را در حوزه صیانت از منابع طبیعی از دست میدهند را میتوان به عنوان شهید خدمت مطرح کرد که این موضوع با طرح و برنامه در مجلس شورای اسلامی بایستی دنبال شود.
وی با اشاره به تهدیدهای انسانی و آسیبهای طبیعی به جنگلهای بلوط استان ایلام گفت: استفاده از چوب بلوط به عنوان زغال و سوخت، خشک شدن درختان، بهرهبرداری بیرویه از جنگلها برای تولید محصولات جنگلی، دارویی و غذایی از جمله خطراتی است که جنگل های استان را تهدید میکند که باید با برنامهریزی لازم از آسیبهای بیشتر به این سرمایه ملی جلوگیری کرد.